Mika A. Susi Pyövelipaitaan

Mika A. SusiKing of Twitter (@MikaASusi) siirtyy Hämeenkadulle. Mies joka lähes yksinään nosti FBC:n Divariin, on nyt Pyöveli. ”Tämä on ilon päivä”, huuteli eräs Ilkka Kanervaa erehdyttävästi muistuttanut herrasmies Tuomikirkon liepeillä. Mika Susi voitti edelliskaudella ylivoimaisesti länsirannikon kakkosdivarin puolustajien pistepörssin. Mies onkin ollut sarjan valovoimaisimpia pelaajia, joka iskee tehoja tappavan tasaiseen tahtiin. Kahdella viime kaudella SusiWolf on pelannut yhteensä 31 ottelua kiihottavin tehoin 24+33.

Mika A. tuo joukkueeseen muodikkaan olemuksensa lisäksi myös taitoa, jota salibandyssa ei koskaan ole liikaa. Toivottavasti kaveri kuitenkin pärjää vähän paremmin maalin edessä, kuin itseäni vastaan joulukuun legendaarisessa järvisählyssä”, hekumoi presidentti Mikael de Anna Suden siirtoa HäPyyn.

Tämä värväys on ehdottomasti joukkuetta vahvistava, joten lämpimästi tervetuloa Mika Hämeenkadulle” toivotti Pyöveleiden vastavalittu päävalmentaja Joni Sjöström.

Valinta oli loppujen lopuksi helppo. Jengi on täynnä huikeita äijiä ja omasta mielestäni osoitteeni on jo kauan sijainnut Hämeenkadulla”, kommentoi uutista silminnähden tyytyväinen Mika ”nostaja” Susi.

Valkoiseksi Rivaldoksikin tituleeratun Kaarinan lahjan vahvuudet pelimannena ovat rauhallisuus, rannari ja lätyt. Mies tuo mestaajien peliin juonikkuutta ja yv-spesialistina asettaa myös Pyöveleiden ylivoiman uusiin sfääreihin.
Saattaa vastustajille tulla eräänlainen Susi-Darra ens kaudella”, saunoi Hellsten prosenttilaskurin äärellä.

Hmm, Venäjällä käyty intti ja aikoinaan hanska kädessä pelaaminen epäilyttää, mutta miksei”, analysoi joukkueenjohtaja Makkonen uusinta soturia.

Vapaa-ajalla Mika on mukava kaveri, jolle on helppo mennä juttelemaan”, veisteli Suden wingman Beeceen Markus Järvinen.

Loistava värväys, mutta tukkakuontaloon täytyy tulla ehdoton muutos”, toteaa hiusmalli Lehtomaa.